Mese De MasajMagazin online cu produse de masaj si cosmetica din ingrediente naturale

Termeni si conditii

Bun venit pe siteul www.mese-de-masaj.ro !

Contractul cu clientii

Societatea Comerciala  care administreaza site-ul http://www.mese-de-masaj.ro//, este S.C. ZOLDVADASZ INTERNATIONAL S.R.L, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J14/288/2005 si avand Codul Unic de Inregistrare: RO17689199.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Firma noastra isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.

1. Dreptul de autor

Intregul continut al site-ului www.mese-de-masaj.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea S.C. Zodvadasz International S.R.L. si a furnizorilor lor si este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al Zoldvadasz Internatonal SRLa oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

2. Limitarea raspunderii pentru produse si servicii

Produsele si serviciile sunt oferite in forma in care vin de la producator si, de asemenea, in limita stocului disponibil.

Indiferent de modul de transmitere a comenzii (pe site, prin e-mail, telefonic, prin alta metoda) acceptarea acestei comenzi, deci incheierea acordului de vointa si a contractului de vanzare cumparare se face in momentul semnarii de catre client a facturii fiscale ce insoteste produsul. Factura fiscala tine loc de contract de vanzare-cumparare.

3. Limitarea raspunderii pentru preturi

Preturile prezentate includ TVA (19%), insa nu includ cheltuielile de livrare.Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii in care o sa fie inclus si taxele de tansport ca fiind comanda ferma.Nu exista o limita de pret minima a comenzii.

4. Limitarea raspunderii pentru livrare

Livrarea produselor are o arie de extindere nationala si, astfel, se va face oriunde in Romania.

5. Limitarea raspunderii pentru plata

Plata produselor comandate conform acestui Contract cu Clientii se poate efectua in avans sau la livrarea produselor , prin ramburs. Zoldvadasz International SRL isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza  prin ordin de plata; dovada platii trebuie trimisa catre Zoldvadasz International la adresa de e-mail info@mese-de-masaj.ro Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul Zoldvadasz International SRL.

6. Dreptul de returnare a produselor

Clientul are dreptul de a notifica in scris Zoldvadasz International SRL ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului, prin returnarea in acest termen a produsului cumparat in ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura.Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuieliile directe de returnare a produselor.

In cazul exercitarii a dreptului de denuntare unilaterala a contractului de catre consumator in conditiile art. 7, comerciantul are obligatia sa ramburseze sumele platite de consumator fara a-i solicita acestuia cheltuieliile aferente rambursarii sumelor. Rambursarea sumelor se va face in cel mult 14 de zile de la data denuntarii contractului de catre consumator.

In cazul solicitatii unui alt produs se va achita diferenta de pret. SC Zoldvadasz International SRL   va trimite produsul solicitat la schimb numai dupa ce Clientul a returnat produsul cumparat initial. Costurile de retur si de transport pentru produsul produsul returnat si cel inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de catre consumator.

Acest drept nu poate fi invocat in cazul produselor ridicate / cumparate de la magazia  noastre pentru care a fost facuta proba( ori instalarea).

Renuntarea la comanda se notifica in scris catre S.C. Zoldvadasz International S.R.L. completand formularul de mai jos si trimis prin email lainfo@mese-de-masaj.ro semnat de catre Cumparator :

 

 

CATRE ,

S.C. ZOLDVADASZ INTRENATIONAL S.R.L.

Va informam prin prezenta cu privire la retragerea mea din contractul referitor la vanzarea urmatoarelor produse :

-

-

-

-

Comandata pe data de ......................

Primita pe data de ............................

Adresa consumatorului ( cumparatorului ) ....................................................................................

Nr. de telefon al consumatorului ..................................................................................................

Nr. factura ..........................................

Semnatura consumatorului ( cumparatorului )                                                                            Data

 

 


Toate promotiile prezente pe www.mese-de-masaj.ro sunt valabile in limita stocului disponibil.

Termenul de garatie al produselor difera in functie de produs. Certificatul de garantie este livrat odata cu produsele insotite de factura si chitanta. Se acorda 1, 2 sau 3 ani termen de garantie, dar sant si produse care nu intra in categoria celor pentru care se ofera garantie.Detalii legate de termenul de garantie sunt mentionate in descrierea produselor.

TAXELE DE TRANSPORT CURIERAT

Taxele de tansport depinde de greutatea coletului.

 

Colet de 1-2 kg taxa de transport este 25 Ron

Colet de 3-5 kg taxa de transport este 28 Ron

Colet de  6-10 kg taxa de transport este 30 Ron

Colete intre 11-15 kg taxa de transport este 35 Ron

Colet intre  16- 20 kg taxa de transport este 45 Ron

Taxa de transport in cazul unei mese de masaj portabile pliabila este de 75 Ron.

La coletele cu greutate mai mare de 20 kg, taxele de transport se comunica dupa un calcul prealabil ( dupa cantarire colet).
Taxa de transport in cazul unei masa de masaj cu schelet fix ( cele de examinare , de reabilitare) este intre 100 -350 Ron.

Preturile contin TVA

 

NOTE DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. ZOLDVADASZ INTERNATIONAL S.R.L. are obligatia de a administra, in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati completand formularul de comanda. Conform Legii 677/2001, beneficiezi de dreptul de acces si interventie asupra datelor personale, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a te adresa justitiei. De asemenea, ai dreptul sa te opui datelor personale, care te privesc si sa solicitati stergerea datelor. Scopul colectarii datelor cu caracter personal este de a opera si livra comenzile efectuate de tine, pe acest site.

Garantam confidentialitatea datelor: nu vom furniza nici o informatie (nume, prenume,adresa, numer de telefon,adresa de email) la terte parti, cu exceptia curierului sau a postei, cu care avem relatii de parteneriat si garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta conform legislatiei in vigoare. Este interzisa furnizarea de date false sau incomplete, cand se completeaza o comanda, caz in care ne rezervam dreptul de a intreprinde masuri legale impotriva persoanelor in cauza. Aveti dreptul sa solicitati stergerea datelor cu caracter personal din baza noastre de date prin email la info@mese-de-masaj.ro.

Produsele existente pe acest site sunt vandute numai pe teritoriul Romaniei. Comenziile facuta din alte tari sunt sterse automat din sistem.

Coş
Coşul e gol. Golirea cosului