Mese De MasajMagazin online cu produse de masaj si cosmetica din ingrediente naturale

Deschidere colet la livrare

Ai dreptul de a verifica dacă ai primit exact ce ai comandat!

La comenzile efectuate pe siteul https://mese-de-masaj.ro/, poți opta să plătești numai după ce deschizi coletul și te asiguri că ai primit produsul comandat, în stare perfectă. Când plasezi comanda, solicită deschiderea coletului pe site, la rubrica  -MENȚIUNI-  iar când primești coletul, nu uita să soliciți curierului deschiderea pachetului, pentru a putea verifica conținutul coletului.

Acest serviciu iți oferă doar posibilitatea de a verifica dacă ai primitbexactb acel produs pe care ai comandat, daca produsul se prezintă in stare perfectă, nu și posibilitatea de a verifica tehnic (testa/proba) produsul.

Dacă in urma deschiderii coletului constați ca produsul comandat nu este în stare perfectă de livrare, nu ai primit ce ai comadat, sau prezinta semne de lovire, zgărieturi sau alte probleme de tip estetic, iti recomandăm să refuzi comanda.

Pentru a refuza comanda trebuie sa completezi un Proces verbal de constatare, in prezenta curierului, in momentul livrarii. Procesul verbal nu mai poate fi completat dupa plecarea curierului.

Cine achita transportul?

In cazul refuzului coletului prin intermediul serviciului “Deschiderea coletului la livrare”, taxele de transport nu trebuie achitate de catre cumpărător.

Dacă comanda a fost achitată online, și ai constatat nereguli la deschiderea coletului, suma achitată va fi restituită în contul din care s-a efectuat plata.

Coş
Coşul e gol. Golirea cosului