Mese De MasajMagazin online cu produse de masaj si cosmetica din ingrediente naturale

Deschidere colet la livrare.

Ai dreptul de a verifica daca ai primit exact ce ai comandat!

La comenzile efectuate pe site-ul https://mese-de-masaj.ro/ poti opta sa platesti numai dupa ce deschizi coletul si te asiguri ca ai primit produsul comandat, in stare perfecta.

Cand plasezi comanda, solicita deschiderea coletului pe site, la rubrica - MENTIUNI - iar cand primesti coletul, nu uita sa soliciti curierului deschiderea pachetului, pentru a putea verifica continutul coletului.

Acest serviciu iti ofera doar posibilitatea de a verifica daca ai primit acel produs pe care ai comandat, daca produsul se prezinta in stare perfecta, nu si posibilitatea de a verifica tehnic (testa/proba) produsul.

Daca in urma deschiderii coletului constati ca produsul comandat nu este in stare perfecta de livrare, nu ai primit ce ai comandat, sau prezinta semne de lovire, zgarieturi sau alte probleme de tip estetic, iti recomandam sa refuzi comanda.

Pentru a refuza comanda trebuie sa completezi un Proces verbal de constatare, in prezenta curierului, in momentul livrarii. Procesul verbal nu mai poate fi completat dupa plecarea curierului.

Cine achita transportul?

In cazul refuzului coletului prin intermediul serviciului “Deschiderea coletului la livrare”, taxele de transport nu trebuie achitate de catre cumparator.

Daca comanda a fost achitata online si ai constatat nereguli la deschiderea coletului, suma achitata va fi restituita in contul din care s-a efectuat plata.

Coş
Coşul e gol. Golirea cosului