Mese De MasajMagazin online cu produse de masaj si cosmetica din ingrediente naturale

Ulei natural de cocos galeata 1000 ml

Ulei natural de cocos galeata 1000 ml

Pret brut: 45.00 RON

Uleiul de cocos are nenumarate beneficii pentru piele. Acesta reprezinta un excelent hidratant pentru pielea uscata. Masajul cu ulei de cocos - remediul perfect impotriva stresului si a ridurilor. De fapt, in sudul Indiei, inainte de a face baie, oamenii folosesc acest ulei ca pe ulei de masaj pentru hidratarea intregului corp. Pielea, prin urmare, ramane moale si supla. Uleiul de cocos face minuni ca lotiune hidratanta pentru toate tipurile de ten, mai ales pentru tenul uscat si imbatranit.
Grasimile saturate din uleiul de cocos atenueaza ridurile fara sa irite pielea, calmand afectiuni dermatologice precum dermatitele, eczemele si psoriazisul. Este un produs 100 % natural, filtrat, nu are miros si este incolor.
Contine acizi grasi saturati (acid lauric - un agent antimicrobian, acid capric, acid caprilic, acid miristic si acid palmitic) ,  acizi grasi polinesaturati (cum ar fi acidul linoleic), Polifenoli (ca acidul galic), Acizi grasi derivati (cum ar fi betaine, etanolamide, etoxilati, esteri grasi, polisorbati grasi, monogliceride si esterii poliol),  Vitamine  (cum ar fi vitamina E, vitamina K) si minerale (cum ar fi fier). ( Uleiul de cocos se topeste la o temperatura de 25 grade C, la o temperatura mai scazuta ramane solid, este optima si pentru gatire).

Se poate obtine un ulei de masaj hidratant combinand uleiul de cocos cu o picatura sau doua de ulei esential. Avantajul in cazul in care pregatesti un ulei de masaj homemade este ca iti poti alege aromele dupa plac, iar in materie de uleiuri esentiale oferta de pe piata este atat de bogata incat va fi practic imposibil sa nu gasesti ceva care sa nu iti placa. Pentru ca uleiul de masaj de cocos sa intre cat mai bine in piele pune la inceput o cantitate mica in palme si mai adaugi ulterior, daca este cazul. Acelasi tratament se aplica si in cazul vergeturilor cauzate de sarcina sau de acumulare mare de kilograme urmata de slabire intr-un interval mic de timp. Si masaj anticelulitic se poate face cu ulei de cocos, obtinandu-se astfel, in timp, o piele mai neteda si un aspect imbunatatit.

Poate vindeca infectile pielii, ca si cum ar fi plasat pe o zona infectata, se creeaza un strat care nu permite trecerea contaminantilor externi si chiar ajuta tesutul sa se regenereze. Datorita efectului sau antioxidant, intarzie imbatranireasi reduce stresul. Serveste ca materie prima pentru cosmetice deoarece reduce acneea, strange pielea si lumineaza parul.

Mod de intrebuintare: se aplica o cantitate necesara din ulei si se maseaza in piele. Se poate dizolva cu diferite uleiuri esetiale si aromatice. Se depoziteaza in spatii inchise, uscate si ferite de razele solare.

Ingrediente: 100% ulei de cocos presat la rece, obtinut din nuci de cocos proaspete.

Produse asemanatoare

Coş
Coşul e gol. Golirea cosului