Alegeţi moneda   

Magazin de Prezentare

Produse


Cautare

Politica de securitate a prelucrarilor de date cu caracter personal1. Politica prelucrarii datelor cu caracter personal

Societatea comerciala Zoldvadasz International SRL, cu sediul in Loc. Belin Nr. 325 Jud. Covasna , RO17689199, J14/2882005,COD CAEN 4791 Comerti cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet, numele websiteului Tel. 0746 159 839 , adresa de email info@mese-de-masaj.ro ,in calitate de proprietar si administrator al magazinului online www.mese-de-masaj.ro , respecta si se desfasoara activitatea in conformitate cu cerintele Legii nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (modificata si completata) al fiecarui client sau vizitator care acceseaza site-ul in scopul achizitionarii produselor prezentate.

Conform Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor), SC Zoldvadasz International SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si exclusiv pentru scopurile prezentate mai jos, datele personale care sunt furnizate.

Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamintul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de SC Zoldvadasz International SRL in conformitate cu scopurile mentionate mai jos.

Datele dumneavoastra personale pot fi actualizate sau sterse din baza de date, prin email , trimis pe adresa info@mese-de- masaj.ro sau prin cerere scrisa, datata si semnata, la SC Zoldvadasz International SRL , Str. Principala Nr. 325 Loc. Belin , Jud. Covasna Cod Posta 527030.

2. Persoanele vizate sunt persoana care fac comenzii prin siteul www.mese-de-masaj.ro

3. Scopul colectarii datelor

Scopul colectarii datelor este de a procesa si a livra produsele comandate din cadrul magazinului online prin intermediul Curieratului Urgent – Cargus, Fan Courier Express si Posta Romana.

Datele colectate sunt :

  • Numele si Prenumele FOLOSIT LA FACTURARE SI LA LIVRAREA COMENZII

  • Adresa de livrare FOLOSIT LA FACTURARE SI LA LIVRAREA COMENZII

  • Numar de telefon FOLOSIT LA CONFIRMAREA SI LA LIVRAREA COMENZII

  • Nume adresa de email FOLOSIT NUMAI PENTRU A CONFIRMREA COMENZI

  • Numa de carte de identitate sau CNP FOLOSIT NUMAI PENTRU FACTURARE

4.Transferul datelor personale catre terti

Datele DVS. Personale sunt furnizate altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare. Aceste compannii sunt firmele de transport,( Curieart Urgent Cargus, Fan Courier si Posta Romana ) în scopul livrării produselor. Aceste date transmise sunt

-Adresa de livrare -Numele si Prenumele

- Numar de telefon

În cazul în care un terț folosește datele în contextul interesului său legitim, administratorul nu își asumă această responsabilitate. Acest proces este guvernat de principiile de prelucrare a datelor cu caracter personal ale companiilor și ale persoanelor relevante.

5. Securitate datelor cu caracter personal si durata stocarii acestuia

Datele dumneavoastră se transmit în formă criptată. Vom folosi sistemul de codificare SSL (secure socket layer). Securizăm pagina noastră Web și celelalte sisteme, prin măsuri tehnice și organizatorice împotriva pierderii și a distrugerii datelor dvs., împotriva accesării acestora de către persoane neautorizate, a modificării sau a difuzării acestora.

6. Timpul de procesare a datelor cu caracter personal

-Pe o perioadă absolut necesară pentru a asigura toate drepturile şi obligațiile care rezultă din contractul de vânzare, mai precis pe durata comenzii și a perioadei de garanți

-Pe durata cât Zoldvadasz International SRL, este obligat să păstreze informațiile, în conformitate cu reglementările juridice generale. Documentele contabile, de exemplu facturile emise de Zoldvadasz International SRL, sunt arhivate conform legii, pe o perioadă de 10 ani de la emiterea acestora.

7.Drepturile DVS privind datele cu caracter personal

- În cazul în care colectam datele dvs. personale, puteți solicita gratuit informații privind prelucrarea datelor personale proprii.( adresati in scris la info @mese-de-masaj.ro)

- În cazul în care credeți că prelucrarea datelor personale nu respectă protecția datelor dvs. personale și contravine reglementărilor legale privind protecția datelor cu caracter personal, puteți cere explicații, puteți solicita înlăturarea situației astfel apărute și, mai ales, puteți cere corectarea, completarea, ștergerea sau blocarea datelor cu caracter personal.( adresati in scris la info @mese-de-masaj.ro)

- De asemenea, aveți dreptul oricând să adresați solicitarea dvs. responsabilului cu protecția

datelor sau Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

- Acordul dvs. privind prelucrarea datelor cu caracter personal poate fi revocat oricând doriți. Dacă vă retrageți acordul cu privire la prelucrarea datelor personale, acestea vor fi șterse sau anonimizate; aceste măsuri nu afectează însă datele personale necesare pentru ca Zoldvadasz International SRL să-și poată îndeplini obligațiile legale (de ex. executarea comenzilor deja preluate, facturi deja emise ) sau pentru protejarea intereselor sale legitime. ( adresati in scris la info @mese-de-masaj.ro)

Odata cu completarea si trimiterea Formularului de comanda , acceptati – ne dati acordul –

permisiunea – consimtamantul sa-ti folosim ( sa colectam si sa stocam ) datele DVS.

personale pentru scopurile mentionate de mai

sus( emiterea facturilor, si livrarea produselor la destinatii ( adrese) mentionate de DVS ).