Mese De MasajMagazin online cu produse de masaj si cosmetica din ingrediente naturale

Spalier pentru gimnastica

Spalier, Bare de perete multifunctionale pentru gimnastica


Cei mai mulți dintre noi ne amintim de zilele noastre de școală când făceam exerciții pe scări de lemn, spalier, în timpul orelor de educație fizică.

 

Adorarea de către unii, ocolită de alții, a ajutat la întărirea mușchilor, a facilitat întinderea corpului și a participat la procesele de corectare a defectelor de postură. Astăzi îi putem întâlni nu numai în săli de sport ci in saloane, centre de reabilitare dar chiar si in locunte.

 

Cum sunt utile barele de perete de gimnastică?


Paravanele, pe care le folosim în clinicile de reabilitare sau centrele sportive, susțin exercițiul mușchilor abdominali și a brațelor și sunt de ajutor în lucrul la o coloană vertebrală sănătoasă. Unele modele, datorită barei superioare extinse, vă permit să efectuați exerciții în suspensie, datorită cărora dezvoltă mușchii spatelui și ai mâinilor.

 

Funcționalitatea ridicată a barelor de perete de gimnastică le permite să fie utilizate în timpul proceselor de reabilitare solicitante. Acestea permit pacienților să corecteze defectele de postură existente, să ia parte activ la dezvoltarea mușchilor existenți, sunt utilizate în lucrări care vizează restabilirea mobilității complete.

 

Spalier în săli de sport


Deși nu sunt cele mai populare echipamente de antrenament, rolul lor în procesele de reabilitare este extrem de ridicat.

 

Spalierele de gimnastică măresc forța musculară, le întind, sunt folosite în gimnastica acrobatică, pentru exerciții de echilibru. De asemenea, sunt folosite de bunăvoie de către sportivi, deoarece modelează coordonarea, viteza și rezistența.

 

Datorita efortului fizic sporit necesar efectuarii exercitiilor pe scari, acestea intaresc organismul, datorita caruia se dezvolta sistemul muscular, respirator si circulator.

 

Având la dispoziție multe dispozitive care permit efectuarea activităților motorii, rareori decidem să folosim beneficiile barelor de perete de gimnastică.

 

Având grijă de postura corectă, participând la dezvoltarea și întinderea diferitelor părți ale mușchilor, acestea vă permit să aveți grijă nu numai de aspectul dumneavoastră, ci și de sănătatea dumneavoastră.

 

Exercițiile pe care le realizăm cu ajutorul lor sunt îndreptate nu numai către tineri. Ele pot fi realizate la fel de bine de către vârstnici și bolnavi, ceea ce confirmă participarea lor semnificativă la reabilitarea persoanelor cu dizabilități.

 

https://mese-de-masaj.ro/produse/spalier-si-taburete/

 

  • Spalier pentru gimnastica
  • Spalier pentru gimnastica
Coş
Coşul e gol. Golirea cosului