Mese De MasajMagazin online cu produse de masaj si cosmetica din ingrediente naturale

Autobronzante

Autobronzante

CUM FUNCTIONEAZA AUTOBRONZANTUL?

Există multe concepții greșite cu privire la utilizarea autobronzantelor, chiar dacă acesta este cel mai sigur mod de a oferi chiar și persoanelor cu alergii solare și pielii albe sensibile posibilitatea de a se bronza fără a fi expuse la lumina UV.

Lumina UV pătrunde în straturile mai adânci ale pielii, poate îmbătrâni pielea pe termen lung, în timp ce autobronzantul are un mecanism de acțiune natural complet diferit și afectează doar stratul superior al pielii.

Autobronzantele nu conțin coloranți, ingredientele active responsabile pentru bronzare sunt de origine naturală, iar rumenirea pielii este rezultatul unei reacții naturale a pielii. Efectul de bronzare se dezvoltă în 3-5 ore (nu trebuie spălat până atunci), iar odată cu exfolierea naturală a pielii (5-6 zile) se estompează treptat fără pete. Cu toate acestea, este rezistent la apă, nu se poate spăla.

Principalele ingrediente active din produsele de bronzare sunt Eritruloză și DHA (aceștia sunt derivați naturali ai zahărului). Eritruloză este un derivat de zahăr găsit în zmeură.

Aceste două ingrediente active intră în contact natural cu aminoacizii găsiți în stratul superior al pielii și dezvoltă un bronz. Extractul celular de cafea verde sprijină procesul și efectul său anti-îmbătrânire este, de asemenea, semnificativ.

Secretul formulării ideale constă în combinația aleasă în mod optim a diferitelor ingrediente enumerate. Ingredientele active potrivite se transformă într-o bază bogată de cremă hidratantă pentru a asigura o piele naturală, uniformă și catifelată.

Autobronzanul lasa pete pe piele? ? Nu! Dacă îl distribuie uniform. Aminoacizii apar uniform în piele, deci acolo unde crema atinge pielea, se dezvoltă un bronz natural, uniform.

Este important să rețineți că pielea auto-bronzată nu oferă o protecție completă împotriva razelor UV, deoarece nu se dezvoltă bronzând în straturile mai adânci ale pielii. Prin urmare, la plaja si la solar, vă recomandăm să utilizați o crema de protecția solară sau un lapte de protecția potrivită.

Coş
Coşul e gol. Golirea cosului