Alegeţi moneda   

Magazin de Prezentare

Produse


Cautare

CUM COMAND ?

Pentru a cumpara produse din magazinul nostru on-line, accesati categoriile de produse care va intereseaza si adaugati produsele dorite,fiecare separat, in cosul de cumparaturi.

PRETURILE AFISATE SUNT ACTUALIZATE SI CONTIN TVA.

IN PRETURILE AFISATE PE INTERNET NU SUNT INCLUSE TAXELE DE TRANSPORT.

TAXELE DE TRANSPORT SUNT SUPORTATE DE CATRE CUMPARATORI. VALOAREA TAXELOR DE TRANSPORT DEPINDE DE GREUTATEA COLETULUI.

Pentru a finaliza comanda, trebuie sa completati formularul de comanda cu adresa de livrare si datele de facturare, dupa care trimiteti comanda.Dupa acest pas comanda este trimisa si urmeaza sa fiti contactat prin telefon pentru a confirma comanda si pentru a stabili toate detaliile legate de livrare.

Comanda puteti sa faceti si prin e-mail la adresele

info@mese-de-masaj.ro,mese.masaj@gmail.com sau telefonic sunand la nr. de telefon mobil 0746 159 839, 0731-341-744,

 

 

CUM PLATESC?

Plata produselor se poate face in doua feluri:


- Plata ramburs - plata se face la livrare, cand primiti coletul cu produsele comandate de catre curier sau la ridicarea coletului in Oficiul Postal


- Ordin de Plata - atunci cand comanda dumneavoastra depaseste valoarea de 2000.00 RON, putem solicita un avas, cu plata prin ordin de plata. Detaiile il veti discuta cu un reprezentant al firmei noastre ,prin telefon.


Livrarea produselor se realizeaza prin curierat CARGUS si POSTA ROMANA . Contravaloarea taxelor de transport este suportat in ambele cazuri de catre cumparatori.

TAXELE DE TRANSPORT CURIERAT CARGUS, GLS

Taxele de tansport depinde de greutatea coletului.

 

Colet de 1 kg taxa de transport este 20 Ron

Colet de 2 kg taxa de transport este 22 Ron

Colet de  3 kg taxa de transport este 25 Ron

Colete intre 4-5 kg taxa de transport este 28 Ron

Colet intre 6-7 kg taxa de transport este 30 Ron

Colet intre 8-9 kg taxa de transport este 32 Ron

Colet intre 10-11 kg taxa de transport este 38 Ron

Taxa de transport in cazul unei mese de masaj portabile pliabila este de 80 Ron.

La coletele cu greutate mai mare de 12 kg, taxele de transport se comunica dupa un calcul prealabil ( dupa cantarire colet).

TaxaTaxa de transport in cazul unei masa de masaj cu schelet fix ( cele de examinare , de reabilitare) este intre 100 -300 Ron.

Preturile contin TVA

POSTA ROMANA

- Tarif de inregistrare 1.90 Ron +

- Tarif pe fiecare kg. inceput 1.90 Ron + tarif de inregistrare 4.9  ron + Taxa din valoare 1% din valoarea asigurata

 +

- Taxa ramburs - 1% din ( total taxe + valoare ) + 2.50 Ron

Preturile contin TVA.


TERMEN DE LIVRARE

In cazul curieratului Cargus termenul de livrare pentru zonele 0 si 1 este 24 de ore de la trimitere. Pentru Zonele 2 , termenul de livrare este 48 de ore de la trimitere. Prin Posta Romana termenul de livrare este 3- 4 zile de la trimitere. Termenele de livrare mentionate se refera numai la produsele existente pe stoc. In momentul confirmarii comenziilor , stocul disponibil este adus la cunostinta clientului si specificat in acest caz si termenul de livrare.

Fotografiile afisate au caractere orientative.In cazul in care producatorul isi schimba eticheta,forma, continutul sau cutia produsului, acesta schimbare o sa fie adusa la cunostinta cumparatorului telefonic in momentul confirmarii comenzii.Nuantele unui produs ( culorile meselor de masaj ) pot fi diferite fata de cele reale in functie de calitatea culorilor redate de monitorul dumneavoastra. Toate promotiile prezente pe www.mese-de-masaj.ro sunt valabile in limita stocului disponibil.